حلوای سهن
شیرینی های سنتی کرمان
حلوای سهن
آرد سهن 300 گرم
آرد گندم 200 گرم
خرما 250 گرم
روغن کنجد 150 گرم
بادیان، دارچین، بذر گشنیز،هل به میزان دلخواه
آب به میزان کافی
طرز تهیه
آرد را با روغن سرخ کرده و بعد آرد سهن را می ریزیم و هم می زنیم سپس خرما و آب را اضافه می کنیم خوب هم می زنیم و روی شعله ملایم می گذاریم تا زمانی که مواد از ته ظرف جدا شود باید هم بزنیم سپس دارچین و بادیان و بذر گشنیز و هل را اضافه می کنیم و بعد از مخلوط شدن در سینی پهن می کنیم و روی آن هل می ریزیم
- ۱۳۹۸/۰۲/۱۹