کپو کرمانی
غذاهای سنتی کرمان
کپو کرمانی
چانه خمیر متوسط پنج عدد
ادویه (گل خشت، زیره، سیاه دانه، زردچوبه) به مقدار کافی
ماست یا شیر 1 لیوان
روغن 1 استکان کوچک
تمامی مواد تشکیل دهنده را مخلوط می کنیم سپس نصف روغن را در ته قابلمه تفلون می ریزیم و خمیر را ته ظرف پهن می کنیم و در جای گرم می گذاریم تا خمیر ترش شود سپس قابلمه را در حرارت 120 درجه می گذاریم تا بپزد وقتی یک طرف پخت کپو را برمی گردانیم و نصف باقی مانده روغن را در ظرف می ریزیم و می گذاریم طرف دیگرش هم بپزد
- ۱۳۹۸/۰۲/۱۹