قوتو (قاووت)

قوتو (قاووت)

شیرینی های سنتی کرمان

قوتو (قاووت)

مواد لازم:

جو: 2 کیلوگرم

تخم خرفه: 2 کیلوگرم

تخم گشنیز: 1 کیلوگرم

بذرکتان: 1 کیلوگرم

تخم کاهو: 500 گرم

خشخاش 500 گرم

سیاه دانه 50 گرم

موردانه 50 گرم

هل باد 10 مثقال

هل سبز 10 مثقال

روپاس 50 گرم

قهوه 250 گرم

شکر به اندازه کل مواد بالا

طرز تهیه

جو، تخم خرفه، تخم گشنیز، بذر کتان، تخم کاهو، خشخاش، سیاه دانه، موردانه و روپاس را جداگانه پاک کرده، سنگ شور و خشک می کنیم و جداگانه با حرارت ملایم برشته می کنیم هل باد و قهوه را هم جدا برشته کرده، همه مواد  را مخلوط می کنیم هل سبز را درسته به مواد اضافه می کنیم، به اندازه کل مواد به دست آمده شکر اضافه کرده و آسیاب می کنیم

  • ۱۳۹۸/۰۲/۱۶

ارسال نظر