قوتو (قاووت)
شیرینی های سنتی کرمان
قوتو (قاووت)
مواد لازم:
جو: 2 کیلوگرم
تخم خرفه: 2 کیلوگرم
تخم گشنیز: 1 کیلوگرم
بذرکتان: 1 کیلوگرم
تخم کاهو: 500 گرم
خشخاش 500 گرم
سیاه دانه 50 گرم
موردانه 50 گرم
هل باد 10 مثقال
هل سبز 10 مثقال
روپاس 50 گرم
قهوه 250 گرم
شکر به اندازه کل مواد بالا
طرز تهیه
جو، تخم خرفه، تخم گشنیز، بذر کتان، تخم کاهو، خشخاش، سیاه دانه، موردانه و روپاس را جداگانه پاک کرده، سنگ شور و خشک می کنیم و جداگانه با حرارت ملایم برشته می کنیم هل باد و قهوه را هم جدا برشته کرده، همه مواد را مخلوط می کنیم هل سبز را درسته به مواد اضافه می کنیم، به اندازه کل مواد به دست آمده شکر اضافه کرده و آسیاب می کنیم
- ۱۳۹۸/۰۲/۱۶