کلمپه
شیرینی های سنتی کرمان
کلمپه
مواد لازم:
آرد: نیم کیلو
روغن جامد: 250 گرم
جوز، دارچین، هل: به میزان لازم
پودر خمیر ترش: نصف قاشق غذاخوری
ماست: 1/2 پیمانه
خرما: نیم کیلو
زعفران، گل خشت: به میزان لازم
طرز تهیه:
پودر خمیر ترش را در ماست ریخته و آب هم به ماست اضافه می کنیم اگر خمیر حالت جدا جدا باشد آب به ماست اضافه می کنیم اگر خمیر چرب بود کمی آرد اضافه می کنیم بعد زعفران و گل خشت را به آن اضافه می کنیم و ورز می دهیم. ادویه را به خرما زده خرما چرخ شده را با دست لوله کرده و لای خمیر می گذاریم و آن را مهر می زنیم و داخل فر می پزیم.
- ۱۳۹۸/۰۲/۱۴