کلمپه

کلمپه

شیرینی های سنتی کرمان

کلمپه

مواد لازم:

آرد: نیم کیلو

روغن جامد: 250 گرم

جوز، دارچین، هل: به میزان لازم

پودر خمیر ترش: نصف قاشق غذاخوری

ماست: 1/2 پیمانه

خرما: نیم کیلو

زعفران، گل خشت: به میزان لازم

طرز تهیه:

پودر خمیر ترش را در ماست ریخته و آب هم به ماست اضافه می کنیم اگر خمیر حالت جدا جدا باشد آب به ماست اضافه می کنیم اگر خمیر چرب بود کمی آرد اضافه می کنیم بعد زعفران و گل خشت را به آن اضافه می کنیم و ورز می دهیم. ادویه را به خرما زده خرما چرخ شده را با دست لوله کرده و لای خمیر می گذاریم و آن را مهر می زنیم و داخل فر می پزیم.

  • ۱۳۹۸/۰۲/۱۴

ارسال نظر