حلیم بادمجان

حلیم بادمجان

غذاهای سنتی کرمان

حلیم بادمجان

مواد لازم

بادمجان 1 کیلو

لوبیا سفید یا عدس نیم کیلو

گوشت گوسفند بدون استخوان نیم کیلو

روغن به اندازه کافی

نعناع خشک 30 گرم

سیر 4 حبه

کشک ساییده شده به میزان لازم

نمک و زردچوبه به میزان لازم

ابتدا بادمجان را پوست کنده حلقه می کنیم پس از شستشو آن ها را در روغن سرخ می کنیم. گوشت و لوبیا یا عدس و سیر را خوب می پزیم بعد از پخت کامل گوشت کوب می کوبیم. بادمجان را به گوشت اضافه کرده روی حرارت ملایم خوب می پزیم تا گوشت و بادمجان ها خوب با هم مخلوط شوند پس از آماده شدن کشک ساییده شده را به مواد افزوده هم می زنیم در آخر با نعناع و سیر داغ تزیین می کنیم

  • ۱۳۹۸/۰۲/۱۹

ارسال نظر