حلیم بادمجان
غذاهای سنتی کرمان
حلیم بادمجان
مواد لازم
بادمجان 1 کیلو
لوبیا سفید یا عدس نیم کیلو
گوشت گوسفند بدون استخوان نیم کیلو
روغن به اندازه کافی
نعناع خشک 30 گرم
سیر 4 حبه
کشک ساییده شده به میزان لازم
نمک و زردچوبه به میزان لازم
ابتدا بادمجان را پوست کنده حلقه می کنیم پس از شستشو آن ها را در روغن سرخ می کنیم. گوشت و لوبیا یا عدس و سیر را خوب می پزیم بعد از پخت کامل گوشت کوب می کوبیم. بادمجان را به گوشت اضافه کرده روی حرارت ملایم خوب می پزیم تا گوشت و بادمجان ها خوب با هم مخلوط شوند پس از آماده شدن کشک ساییده شده را به مواد افزوده هم می زنیم در آخر با نعناع و سیر داغ تزیین می کنیم
- ۱۳۹۸/۰۲/۱۹