اشکنه
غذاهای سنتی کرمان
اشکنه
مواد لازم
پیاز متوسط 1 عدد
روغن 2 قاشق غذاخوری (اگر روغن حیوانی باشد بهتر است)
رب گوجه 1 قاشق غذاخوری
آرد 1 قاشق غذاخوری سرخالی
ترخون، شنبلیله، مرزه خشک شده 1 قاشق غذاخوری
سیب زمینی 2 عدد متوسط
تخم مرغ 2 عدد
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
طرز تهیه
ابتدا پیاز را خرد کرده و در روغن سرخ می کنیم زردچوبه را اضافه کرده کمی تفت می دهیم بعد رب گوجه را اضافه کرده و تفت می دهیم. نمک، فلفل و سبزیجات خشک شده را اضافه کرده بعد سیب زمینی را به شکل مربع خرد می کنیم و به مواد اضافه می کنیم مقداری آب ریخته و می گذاریم غذای ما جا بیفتد سپس تخم مرغ ها را در ظرفی ریخته آن ها را مخلوط می کنیم و آهسته به اشکنه اضافه می کنیم و هم می زنیم، شعله گاز را ملایم کرده حدود ده دقیقه باید بجوشد
- ۱۳۹۸/۰۲/۱۹