اشکنه

اشکنه

غذاهای سنتی کرمان

اشکنه

مواد لازم

پیاز متوسط 1 عدد

روغن 2 قاشق غذاخوری (اگر روغن حیوانی باشد بهتر است)

رب گوجه 1 قاشق غذاخوری

آرد 1 قاشق غذاخوری سرخالی

ترخون، شنبلیله، مرزه خشک شده 1 قاشق غذاخوری

سیب زمینی 2 عدد متوسط

تخم مرغ 2 عدد

نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

طرز تهیه

ابتدا پیاز را خرد کرده و در روغن سرخ می کنیم زردچوبه را اضافه کرده کمی تفت می دهیم بعد رب گوجه را اضافه کرده و تفت می دهیم. نمک، فلفل و سبزیجات خشک شده را اضافه کرده بعد سیب زمینی را به شکل مربع خرد می کنیم و به مواد اضافه می کنیم مقداری آب ریخته و می گذاریم غذای ما جا بیفتد سپس تخم مرغ ها را در ظرفی ریخته آن ها را مخلوط می کنیم و آهسته به اشکنه اضافه می کنیم و هم می زنیم، شعله گاز را ملایم کرده حدود ده دقیقه باید بجوشد

  • ۱۳۹۸/۰۲/۱۹

ارسال نظر