حلوای زرد بمی

حلوای زرد بمی

شیرینی های سنتی کرمان

حلوای زرد بمی

خرما 20 دانه (خرمای کروت)

آرد گندم 5 قاشق غذاخوری

روغن محلی 1 ملاقه متوسط

بادیان و تخم گشنیز ساییده هر کدام یک قاشق غذاخوری

زردچوبه، جوزهندی، زنجبیل، دارچین، هل هرکدام 1 قاشق چای خوری

خلال پسته، بادام و مغز گردو به میزان لازم

طرز تهیه

ابتدا روغن را در یک تابه ی مس ته گود ریخته و روی اجاق گاز می گذاریم به محض این که روغن گرم شد آرد را به آن می افزاییم و به مدت 2 دقیقه حرارت می دهیم به طوری که فقط بوی خامی آرد گرفته شود اما رنگ آن تغییر نکند سپس زردچوبه را به آرد اضافه کرده و کمی تفت می دهیم آنگاه خرمای هسته گرفته را داخل آن می ریزیم و با قاشق آن را با آرد مخلوط می کنیم به طوری که نرم و یک دست شود و پس از آن تمام ادویه را داخل مواد فوق ریخته و آنقدر با قاشق هم می زنیم تا کاملا له شود. در این زمان حلوا آماده است آن را داغ داغ در ظرف مورد نظر می ریزیم و صاف پهن می کنیم و در آخر با خلال پسته،  بادام و گردو با سلیقه ی خود تزیین کنید

  • ۱۳۹۸/۰۲/۱۹

ارسال نظر