حلوای زرد بمی
شیرینی های سنتی کرمان
حلوای زرد بمی
خرما 20 دانه (خرمای کروت)
آرد گندم 5 قاشق غذاخوری
روغن محلی 1 ملاقه متوسط
بادیان و تخم گشنیز ساییده هر کدام یک قاشق غذاخوری
زردچوبه، جوزهندی، زنجبیل، دارچین، هل هرکدام 1 قاشق چای خوری
خلال پسته، بادام و مغز گردو به میزان لازم
طرز تهیه
ابتدا روغن را در یک تابه ی مس ته گود ریخته و روی اجاق گاز می گذاریم به محض این که روغن گرم شد آرد را به آن می افزاییم و به مدت 2 دقیقه حرارت می دهیم به طوری که فقط بوی خامی آرد گرفته شود اما رنگ آن تغییر نکند سپس زردچوبه را به آرد اضافه کرده و کمی تفت می دهیم آنگاه خرمای هسته گرفته را داخل آن می ریزیم و با قاشق آن را با آرد مخلوط می کنیم به طوری که نرم و یک دست شود و پس از آن تمام ادویه را داخل مواد فوق ریخته و آنقدر با قاشق هم می زنیم تا کاملا له شود. در این زمان حلوا آماده است آن را داغ داغ در ظرف مورد نظر می ریزیم و صاف پهن می کنیم و در آخر با خلال پسته، بادام و گردو با سلیقه ی خود تزیین کنید
- ۱۳۹۸/۰۲/۱۹