خرمابریز

خرمابریز

شیرینی های سنتی کرمان

خرمابریز

خرما نیم کیلو

آرد سفید ربع کیلو

زنجبیل نصف قاشق چایخوری

قرنفل نصف قاشق چای خوری

جوز نصف جوز

زعفران 1 قاشق چایخوری

سیاه دانه 1 قاشق مربا خوری

زیره سیاه 1 قاشق مربا خوری

گشنیز آسیاب شده 1 قاشق مربا خوری

گلاب 1 قاشق غذاخوری

شکر 1 قاشق غذاخوری

روغن 1 فنجان کوچک

گل خشت 1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه

آرد را تفت می دهیم تا قهوه ای شود، آن را کنار بگذارید. خرما را کمی گرم کرده و روغن را به آن اضافه می کنیم و سه مرتبه چرخ می کنیم. بعد آرد را اضافه کرده و با خرما دوبار چرخ می کنیم، بعد تمام ادویه جات را اضافه کرده خوب ورز می دهیم و به دلخواه قالب می زنیم و روی آن را با پودر پسته یا نارگیل تزیین می کنیم

  • ۱۳۹۸/۰۲/۱۶

ارسال نظر