خرمابریز
شیرینی های سنتی کرمان
خرمابریز
خرما نیم کیلو
آرد سفید ربع کیلو
زنجبیل نصف قاشق چایخوری
قرنفل نصف قاشق چای خوری
جوز نصف جوز
زعفران 1 قاشق چایخوری
سیاه دانه 1 قاشق مربا خوری
زیره سیاه 1 قاشق مربا خوری
گشنیز آسیاب شده 1 قاشق مربا خوری
گلاب 1 قاشق غذاخوری
شکر 1 قاشق غذاخوری
روغن 1 فنجان کوچک
گل خشت 1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه
آرد را تفت می دهیم تا قهوه ای شود، آن را کنار بگذارید. خرما را کمی گرم کرده و روغن را به آن اضافه می کنیم و سه مرتبه چرخ می کنیم. بعد آرد را اضافه کرده و با خرما دوبار چرخ می کنیم، بعد تمام ادویه جات را اضافه کرده خوب ورز می دهیم و به دلخواه قالب می زنیم و روی آن را با پودر پسته یا نارگیل تزیین می کنیم
- ۱۳۹۸/۰۲/۱۶