کماچ سهن
شیرینی سنتی کرمان
کماچ سهن
مواد لازم:
آرد سهن: 400 گرم
آرد گندم: 400 گرم
خرما: نیم کیلو
مغزگردو خرد شده: 100 گرم
دارچین: 1 قاشق غذاخوری
روغن: 2 قاشق غذاخوری
بادیان، زیره، گشنیز، هل: به اندازه کافی
پودر خمیر ترش: 1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
آرد گندم و آرد سهن را با آب و پودر خمیر ترش، خمیر می کنیم و نصف خمیر را در سینی فر پهن کرده و سپس خرمای هسته گرفته شده را روی خمیر می چینیم تا سطح خمیر پوشیده شود بعد روی خرما مغز گردو، دارچین، بادیان، زیره، هل، تخم گشنیز ریخته و نصف دیگر خمیر را روی مواد پهن می کنیم و به صورت لوزهای کوچک می بریم و روی خمیر روغن و کمی هل می پاشیم و در فر می گذاریم تا به مدت نیم ساعت بپزند روی خمیر باید سرخ شود بعد از خنک شدن روی آن شکر ساییده می پاشیم
- ۱۳۹۸/۰۲/۱۴