آبگوشت بزقرمه

آبگوشت بزقرمه

غذاهای سنتی کرمان

آبگوشت بزقرمه

مواد لازم

نخود 2 لیوان

لوبیا سفید 1 لیوان

سیر 1 کله

گوشت 350 گرم

آب 4 لیوان

کشک ساییده 2 لیوان

روغن نصف لیوان

پیاز متوسط 1 عدد

سیب زمینی متوسط 4 عدد

زردچوبه و نمک به میزان لازم

سیر داغ، پیاز داغ و نعنا داغ از هر کدام دو قاشق غذا خوری

طرز تهیه

ابتدا روغن را در قابلمه ریخته و پیاز را خرد کرده همراه با گوشت تفت می دهیم. زردچوبه را هم اضافه می کنیم سپس سیب زمینی ها و سیر را پوست گرفته همراه با نخود و لوبیا در قابلمه می ریزیم آب را هم اضافه می کنیم و می گذاریم روی شعله ملایم بپزد پس از پختن وقتی که کمی سرد شد گوشت را با گوشت کوب می کوبیم و له می کنیم بعد کشک را اضافه می کنیم با پیاز داغ سیر داغ و نعنا داغ تزیین می کنیم

  • ۱۳۹۸/۰۲/۱۹

ارسال نظر