آبگوشت بزقرمه
غذاهای سنتی کرمان
آبگوشت بزقرمه
مواد لازم
نخود 2 لیوان
لوبیا سفید 1 لیوان
سیر 1 کله
گوشت 350 گرم
آب 4 لیوان
کشک ساییده 2 لیوان
روغن نصف لیوان
پیاز متوسط 1 عدد
سیب زمینی متوسط 4 عدد
زردچوبه و نمک به میزان لازم
سیر داغ، پیاز داغ و نعنا داغ از هر کدام دو قاشق غذا خوری
طرز تهیه
ابتدا روغن را در قابلمه ریخته و پیاز را خرد کرده همراه با گوشت تفت می دهیم. زردچوبه را هم اضافه می کنیم سپس سیب زمینی ها و سیر را پوست گرفته همراه با نخود و لوبیا در قابلمه می ریزیم آب را هم اضافه می کنیم و می گذاریم روی شعله ملایم بپزد پس از پختن وقتی که کمی سرد شد گوشت را با گوشت کوب می کوبیم و له می کنیم بعد کشک را اضافه می کنیم با پیاز داغ سیر داغ و نعنا داغ تزیین می کنیم
- ۱۳۹۸/۰۲/۱۹