آبگوشت

آبگوشت

غذاهای سنتی کرمان

آبگوشت

مواد لازم

گوشت با استخوان نیم کیلو

نخود، لوبیا ا پیمانه  (با هم)

رب گوجه (دو قاشق غذاخوری) یا گوجه تازه (4 عدد)

پیاز 1 عدد

شنبلیله، ترخون از هر کدام 1 قاشق غذاخوری

ترشاله (برگه خشک زردآلو)5  پر

پر به 5 پر

فلفل، نمک، زردچوبه، ادویه به میزان لازم

روغن 1 قاشق غذاخوری

سیب زمینی دو عدد

طرز تهیه

ابتدا گوشت را با پیاز در کمی روغن تفت می دهیم. بعد از آن ادویه، نمک، فلفل، زرد چوبه و رب یا  گوجه رنده شده را به گوشت اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم تا کمی سرخ شود بعد از آن لوبیا  را که از قبل خیس کرده ایم به مواد اضافه کرده نخود را هم در هاون نیم کوب کرده، سیب زمینی و ترشاله را همراه با شنبلیله و ترخون اضافه کرده و منتظر می مانیم تا سیب زمینی بپزد و آبگوشت خوب جا بیفتد

  • ۱۳۹۸/۰۲/۱۹

ارسال نظر