سوهان زرندی
شیرینی های سنتی کرمان
سوهان زرندی
مواد لازم:
آرد سفید 1 کیلو
آرد سهن 1 کیلو بدون ریشه فقط گندم خالی
شکر 2 کیلو
روغن 1 کیلو و 250 گرم
آب به میزان لازم
طرز تهیه:
آردها را در پاتیل مخلوط کرده، آب اضافه کرده تا خمیر شود البته نباید زیاد شل شود و می گذاریم جوش آید وقتی که جوش آمد شکر را اضافه کرده نصف روغن را می ریزیم و نصف بقیه را کم کم اضافه کرده البته باید مرتب هم بزنیم تا ته نگیرد بعد خمیر را گلوله کوچک کرده با وردنه صاف بصورت گرد در می آوریم
- ۱۳۹۸/۰۲/۱۹