مسقطی

مسقطی

شیرینی های سنتی کرمان

مسقطی

مواد لازم

آب 8 لیوان

نشاسته 1 لیوان در 1 لیوان آب سرد حل می کنیم

شکر 5 لیوان

گلاب نصف استکان

دانه هل، زعفران، خلال بادام و پسته مقداری

روغن مایع 1 لیوان

طرز تهیه

ابتدا 8 لیوان آب را در داخل قابلمه نچسب جوش آورده بعد نشاسته را با یک لیوان آب سرد حل کرده و از صافی رد می کنیم و به آب جوش اضافه کرده هم می زنیم به مدت ربع ساعت با شعله زیاد بعد یک لیوان روغن را به پنج قسمت تقسیم کرده هر قسمت را با یک لیوان شکر داخل نشاسته می ریزیم و شعله را کم کرده هم می زنیم به مدت دو تا سه ساعت، تا کاملا کش آورده تا حدی که قاشق را بالا می گیریم مایع از ظرف جدا شود گلاب، زعفران، هل، خلال بادام و پسته را اضافه کرده تا نیم ساعت هم می زنیم و بعد داخل ظرف ریخته تا سرد شود

  • ۱۳۹۸/۰۲/۱۹

ارسال نظر